VenLiana'' a luat fiinta ca rezultat al unei pasiuni si dorinta de performanta si evolutie.

''VenLiana'' reda la rezolutie maxima detaliile care alcatuiesc povestea fiecarei perechi de miri,fiecare pereche avand emotii si sentimente unice. Fotografiile profesionale ocupa un loc foarte important pe piata publicitara. Ele sunt cele ce transmit mesajul dorit si atrag atentia in mod deosebit. Sunt multi fotografi amatori, dar important este sa nu uitaţi faptul ca fotografii profesionişti sunt cei au transformat aceasta ocupatie intr-o artă, dand viaţa pozelor prin pasiunea lor. Dotati cu echipamente tehnice de ultima generatie,''VenLiana'' poate realiza pentru dumneavoastra toata gama de servicii de fotografiere profesionala. Ai un eveniment in viitorul apropiat ? O nunta, un botez, o aniversare, o petrecere privata, un bal de absolvire, o petrecere scolara, o aniversare, sau orice alt eveniment din viata care merita sa fie imortalizat?

Pentru tine si familia ta, pentru rudele si toti cei dragi tie , iti oferim servicii de fotografiere profesionala , de cea mai buna calitate, cu o aparatura performanta si la cele mai bune preturi.

Nu lasa ca momentele deosebite din viata ta, fie ca este doar o aniversare simpla , dar mai ales o nunta, sa treca, fara sa pastrezi intr-un album elegant clipele care iti vor aduce un zambet, o farama de fericire sau o emotie de fiecare data cand le vei privi!

Sunt atat de multe momente care nu trebuiesc ratate.Sunt juramintele, promisiunile ,sarutarile, urarile, si mai ales acele mici momente inedite pe care numai, un fotograf profesionist, stie sa le surprinda si sa vi le imortalizeze pentru ca apoi sa va puteti bucura din plin de ele.

Nu lasati ca filmul evenimentelor dumneavoastra, sa fie doar un pachet de imagini, fara personalitate si mai ales fara inspiratie. Alegeti-ne pe noi,''VenLiana'' ca nunta, botezul, aniversarea, sau orice alt eveniment din viata dumneavoastra sa fie deosebit. Alegeti calitatea! Alegeti sa fiti fericiti in astfel de momente pentru ca de restul ne ocupam noi. Oriunde are loc evenimentul, in oricate locatii trebuie sa ne deplasam noi vom fi primii si vom surprinde venirea dumneavoastra, si a invitatilor dumneavoastra, va vom fi alaturi ca niste “prieteni discreti ” care va doresc tot binele din lume .